Om mig

- Psykolog (Cand.psych.) fra Aarhus - Universitet
- Medlem af Dansk Psykolog Forening, der arbejder efter Psykolognævnets retningslinjer, psykologloven samt Etiske Principper for Nordiske Psykologer
- Certificeret i personlighedsprofilen fra e-stimate
- Mange års erfaring som elitesportsudøver inden for fodbold, og sidenhen som træner
- Målmandstræner for u15-u18 piger, samt assistenttræner for u16 piger
- Sportspsykolog for udøvere inden for cykling, svømning og fodbold
- Teambuilding-instruktør
- Mentor og faglig støttelærer for studerende på universitet
- Oplægsholder ved forskellige konferencer og kurser, vedrørende mental sundhed og talentudvikling

Change your mindset, and achieve anything.

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet, med et afsluttende speciale omkring personlighed og præstation. Jeg arbejder med teambuilding, sportsudøvere og studerende – og fælles for dem alle er, at de søger rådgivning og støtte til at indfri deres fulde potentiale. Enten ved at have fokus på personlig udvikling, eller fordi de har brug for hjælp og rådgivning til at mestre eksisterende udfordringer.

Jeg har spillet fodbold på højt plan i mange år, og det var sporten kombineret med min uddannelse, som startede min store interesse for sportspsykologi og mentaltræning. Jeg blev interesseret i at finde ud af, hvorfor nogle trives og præsterer bedre end andre – og jeg tror at vi ofte er vores egne største forhindringer i at opnå bedre trivsel eller præstation, fordi vi skaber nogle mentale blokeringer.
Vores tanker påvirker vores handlinger, og dermed vores resultater. Jeg tror derfor der ligger en stor gevinst i at lære at kontrollere sindet. Men det kræver først og fremmest at man bliver bevidst om hvilke tanker der styrer, og hvorfor.

Jeg har en coachende tilgang i mit arbejde – og i modsætning til den terapeutiske tilgang, betyder det, at samtalen er et samarbejde – jeg er ikke eksperten, det er du selv – men jeg forsøger at fremme en refleksion hos dig, som du kan anvende, og forsøger at give nogle konkrete redskaber til, hvordan du kan lave de ændringer du ønsker i dit liv.

Jeg ønsker ikke at gå ind og ændre på folk – men jeg tror på, at man ved en større selvbevidsthed, kan lære at bruge sig selv på den mest hensigtsmæssige måde. I dette arbejde har jeg ofte anvendt en personlighedsprofil, som er et godt værktøj til at skabe større bevidsthed om egne styrker og udfordringer. Jeg er certificeret i personlighedsværktøjet e-interpersonal fra e-stimate – og det vil der derfor være en mulighed, at inddrage dette værktøj som et led i vores samtale.

Slider